Reservering afgerond

Bedankt voor je reservering voor fietshuur bij Fiets Huren Haarlem. Wij zijn blij je te helpen met goede kwalitatieve fietsen en zorgen graag dat je een leuk verblijft hebt in Haarlem en omgeving.

Je ontvang nu een bevestigingsmail met de gegevens van je reservering. Graag verzoeken wij je deze gegevens te checken. Indien hier iets niet goed staat vragen we je zo spoedig mogelijk hierover contact op te nemen.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag – Zaterdag10:00 – 18:00
Zondag 12:00 – 18:00

Heb je vragen?

Indien je nog bepaalde vragen hebt over de fietsverhuur, schroom dan niet ons direct te contacten. Dat kan middels de contactgegevens hieronder vermeld. Ook vindt je daar een link met een route beschrijving naar onze locatie. Uiteraard kan je ook altijd onze veelgestelde vragen vragen terug vinden in onze FAQ.

Ben ik goed voorbereid?

Als Nederlander weet je hoogst waarschijnlijk alle ins en outs van het fietsen. Toch willen wij je nog een paar tips mee geven. Denk bijvoorbeeld aan een flesje zonnebrand of comfortabele kleding indien het bijvoorbeeld wat waait of kouders is. Dan rest er verder niets en zien wij jullie graag verschijnen! 🙂

Vragen? Neem contact op!


Klik hier voor de route naar onze shop